Een auto huren in Malaga via EasyTerra

Gepubliceerd op 5 juni 2022 om 21:28

Autoverhuur kantoren op het vliegveld van Malaga zijn er genoeg. Maar welke is goed en welke niet? Lees verder voor mijn ervaring met EasyTerra in Malaga.

Het zoeken naar de juiste huurauto aanbieder

Wij gaan al jaren zo'n 3 of 4 keer per jaar op vakantie (niet alleen naar Malaga, Spanje) en vaak hebben we een huurauto nodig. Ik boek deze altijd zelf. Mijn zoektocht naar een huurauto, begint altijd met het openzetten van drie schermen met dezelfde zoekopdracht. Maar wel bij drie verschillende autoverhuuraanbieders: EasyTerra, AutoEurope en Sunny Cars. Op deze manier kun je een heleboel informatie verzamelen. Zelf vind ik de volgende dingen belangrijk om te weten:

  • de prijs
  • het type auto (=grootte)
  • de betrouwbaarheid van de autohuurmaatschappij
  • de verzekeringen die al in de prijs zitten
  • de verzekeringen die extra afgesloten moeten worden
  • de mogelijkheid om gratis te annuleren en/of wijzigen
  • de ligging van de verhuurbalie (in de luchthaventerminal of via een shuttlebus)

Om de juiste keuze te kunnen maken, kun je filters gebruiken. Daar kun je aangeven wat je belangrijk vindt bij een huurauto. Een verhuurbalie op de lunchhaven, bijvoorbeeld.

Mijn ervaring met EasyTerra

Wat is nu de reden dat ik kies voor autohuur bij EasyTerra? Meestal heeft het wel iets met de prijs te maken. Maar ook met de zoekmachine en het feit dat je alleen maar "Worry free" hoeft aan te klikken om een juiste keuze te kunnen maken. Als je namelijk een 'Worry free" auto kiest, hoef je je verder niet meer druk te maken over verzekeringen of eigen risico. Dat is dan allemaal al zo goed mogelijk geregeld.

Hiermee onderscheidt EasyTerra zich van de meeste autohuuraanbieders. Het is echter wel je eigen keuze, of je "Worry free" kiest of niet. Bijvoorbeeld Sunny Cars heeft dit ook, maar daar heb je verder geen keuzemogelijkheden. Bij EasyTerra bepaal je zelf nog wel wat je belangrijk vindt. Daardoor kun je goedkoper uit zijn bij EasyTerra.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.