Over mij

Mijn naam is Sandra en ik ben 52 jaar. Ik heb een man, twee zoons en een leuke baan. Iedereen die mij kent, weet dat ik altijd bezig ben en veel leuke dingen doe. Ik ga het liefst 6 keer per jaar naar het buitenland op vakantie en tussendoor ook nog een paar weekenden weg dichter bij huis. Ik ga veel uit eten en sport ook veel (ter compensatie van al dat eten). Kortom, ik hoef later geen spijt te hebben dat ik een saai leven heb geleid.

 

Daarnaast schrijf ik ook graag reviews op allerlei sites. Zo ben ik op het idee gekomen om dit vanaf nu in de vorm van een blog te gaan doen. Al mijn ervaringen verzameld op 1 plaats. Geweldig toch?

De naam van de blog verzinnen, was wel een dingetje. Maar toen ik ergens las dat je ook muziek als inspiratie voor de naam kan gebruiken, kwam ik natuurlijk al snel uit bij mijn favoriete band: Coldplay. Dit plaatje hoort niet bij de song Everyday Life, maar is zo vrolijk en kleurrijk dat ik het wel heel goed vind passen bij mijn blog.

 

Al is er maar 1 persoon die deze blog leuk vindt, dan ben ik al blij. Als je een reactie wil achterlaten, graag! Mailen kan natuurlijk ook: info@everydaylife-bysandra.nl