Wijkopenautos.nl, zeker een aanrader

Gepubliceerd op 9 juli 2024 om 22:11

Ik heb eigenlijk nog nooit eerder zelf een auto verkocht, dus ik was een beetje huiverig. Maar wijkopenautos.nl heeft me zeker niet teleurgesteld. Sterker nog, onze auto verkopen was zo geregeld en voor een goede prijs.

 

Waarom Wijkopenautos.nl?

 
Er zijn meerdere online sites waar je je auto kunt verkopen. Dus ik heb ook bij meerdere sites een prijs opgevraagd. Maar voordat ik online ging zoeken, heb ik bij onze eigen dealer geïnformeerd naar de inruilprijs. Deze viel een beetje tegen. Maar zo hadden we wel een goed referentiekader.
 
In ons geval ging het om een diesel van 12 jaar oud, waar we bij de dealer nog geen 3.000 euro voor terug kregen. Die dealer heeft natuurlijk ook helemaal geen zin in zo'n oude diesel, die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Alle online sites boden meer voor onze auto dan de dealer, met als uitschieter wijkopenautos.nl.
 

Mijn ervaring:

 
Behalve de aantrekkelijke prijs voor onze auto (3.950 euro), waren de e-mails duidelijk en prettig om te lezen. Er stond duidelijk in vermeld hoe de vervolgstappen zouden plaatsvinden als we besloten onze auto aan hen te verkopen. Na het invullen van het kenteken, ontvang je een bod dat een aantal dagen geldig is. En verder gaat het precies zoals hieronder beschreven. Er zijn voldoende vestigingen, zodat je altijd dichtbij je auto kan inleveren. Wij zijn echt heel tevreden met het hele proces en we kunnen wijkopenautos.nl dan ook zeker aanbevelen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.