Nederlands resort met appartementen: Hacienda el Sueno in Mijas

Tussen Fuengirola en La Cala de Mijas ligt iets landinwaarts het nieuwe appartementenresort: Hacienda el Sueno. De appartementen liggen rond een heerlijk zwembad met daarbij een restaurant met prachtig uitzicht. Het is een modern resort met grote balkons en grote glazen puien, waardoor de appartementen licht en open zijn.

Lees meer »

Het Alhambra in Granada; oog voor detail

Als je in de buurt van Granada bent, moet je eigenlijk wel een bezoekje brengen aan het Alhambra. Het is echt de moeite waard. Wel van tevoren een kaartje kopen via internet, zodat je zeker weet dat je naar binnen kunt.

Lees meer »

Padellen in de buurt van La Cala de Mijas

Op 5 minuten rijden van Hacienda el Sueno, liggen de 13 padelbanen van Cerrado del Aguila. Zes zijn er overkapt, waardoor je geen last hebt van zon of regen. De zijkanten zijn gewoon open, zodat de wind er gewoon doorheen kan.

Lees meer »

Autoverhuur op het vliegveld van Malaga

Er zijn heel veel vluchten te vinden naar Malaga en ook autoverhuurbedrijven zijn er genoeg. Een aantal liggen direct bij de uitgang van de terminal en een aantal liggen iets verderop. Lees verder voor meer informatie hierover.

Lees meer »

Leuke restaurants in de omgeving van Mijas

Hier vind je enkele tips voor als je restaurants zoekt tussen Malaga en Marbella: Torremolinos, Mijas Pueblo, La Cala de Mijas, Calahonda, Elviria, Rosario en Fuengirola. Ik ben overal zelf geweest. De lijst wordt steeds uitgebreid met nieuwe ervaringen.

Lees meer »

Wil je iets vragen, of wil je gewoon laten weten dat je mijn blog leuk vindt, dan mag je altijd een reactie plaatsen.

Alle feedback is welkom!

info@everydaylife-bysandra.nl