Elektrische scooter huren op de Veluwe

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 21:40

Stel je bent op de Veluwe en je hebt een keer geen zin om te wandelen of fietsen, dan is een elektrische scooter huren wellicht een goed idee. Je legt grote afstanden af zonder moe te worden. En daarnaast is het ook nog heel leuk!

Veluwe-actief Eerbeek scooterverhuur

 
Ik had dus inderdaad even geen zin in fietsen of wandelen. In deze Corona-periode heb ik dat al zo vaak gedaan. Dus een elektrische scooter huren leek mij een heel goed idee. Omdat wij op een (Landal) vakantiepark in Eerbeek verbleven, leek het me gemakkelijk om ook in Eerbeek een scooter te huren. Dus eigenlijk heb ik gewoon voor de dichtstbijzijnde verhuurder gekozen. En dat was Veluwe-actief Eerbeek.
 

Mijn ervaring met de elektrische Veluwe scooter

 
Online reserveren ging prima. Ze hebben een duidelijke internetsite. Je ziet precies hoeveel exemplaren er nog beschikbaar zijn. En als je reserveert, moet je ook meteen betalen. Voor 25 euro heb je de scooter 3 uur tot je beschikking. Je krijgt daarbij een route met knooppunten, die je verplicht moet rijden. Nou, dat is mij niet helemaal gelukt. Het tweede knooppunt heb ik al gemist, waardoor ik daarna maar gewoon een rondje gereden heb naar eigen inzicht. Grappig was dat ik nog andere blauwe scooters tegenkwam die ook niet helemaal op de aangegeven route zaten.

“Van Eerbeek naar de Posbank en terug. Een prachtige route over Nationaal Park de Veluwezoom. De Posbank is een makkie met zo'n elektrische scooter.”

 
De route die je krijgt is ongeveer 30 kilometer lang. Doordat gezegd wordt niet van de route af te wijken, krijg je de indruk dat die scooter niet veel verder kan rijden dan 30 kilometer. Maar dat is niet waar. Na 3 uur rondgereden te hebben door een heel afwisselend landschap, had ik nog ruim 70% van mijn batterij over.
 

Ook fietsen in de verhuur

 
Op dit zelfde adres kun je ook terecht voor gewone fietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. De sportievere leden van het gezin hebben mountainbikes gehuurd en ook dat is prima bevallen. Het zijn goede kwaliteit fietsen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.