H10 Playa Meloneras Palace: een vijfsterren hotel op Gran Canaria

Gepubliceerd op 10 september 2022 om 21:28

Aan het einde van de boulevard in Meloneras ligt H10 Playa Meloneras Palace. Lees hier mijn ervaring met dit hotel aan zee.

Mijn ervaring met H10 Playa Meloneras Palace

Het hotel ligt aan het einde van de boulevard en naast de golfbaan. Het is een rustige omgeving. Het uitzicht op zee is prachtig. Voor het hotel ligt een piepklein strandje, waar ik persoonlijk niet zo snel naartoe zou gaan. Dan is Playa de Amadores een stuk mooier.

 

De kamers zijn netjes, en het balkon met uitzicht op zee, is ruim voor 2 personen. Ons balkon keek uit op een groot zwembad met poolbar en uitzicht op zee. Rondom zijn voldoende ligbedden en parasols. We hebben nooit lang gezocht naar een plaats om te zitten.

 

Om de hoek is een nog groter zwembad, waar helemaal veel ruimte is om liggen op een ligbed. En met uitzicht op zee. Verder is er ook nog een binnenzwembad met wellness en fitness. Daar ben ik niet geweest. Het was zulk fantastisch weer dat ik geen behoefte had aan binnen zwemmen. Maar het is fijn dat het er is voor de wat mindere dagen.

 

Het andere eind van de boulevard is een half uurtje lopen, langs de zee. Onderweg kom je eerst nog wat andere hotels tegen. Daarna komen de restaurants en winkels. Helaas hebben een paar restaurants de Corona periode niet overleefd, maar er zijn nog steeds genoeg goede restaurants om te dineren. Je kunt ook echt leuk winkelen. Fund Grube en Mint zijn toch wel onze favorieten. Zulke winkels zouden we in Nederland ook moeten  hebben.

 

Aangezien het nauwelijks duurder was, hebben we met ontbijt en halfpension geboekt. En dat was prima. Je kunt op verschillende locaties ontbijten en dineren. Wij zijn eigenlijk alleen in het buffetrestaurant geweest.

 

Het entertainment was binnen, in het receptiegebouw. Voordeel is dat je buiten geen last had van het geluid. Of je de entertainment leuk vindt of niet, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor mij hoeft al die herrie niet. Maar hier hebben we geheel toevallig het beste optreden meegemaakt dat ik ooit heb gezien in een hotel. We waren aan het poolbiljarten en moesten gewoon even om het hoekje kijken naar Dancing Queen (een coverband die alleen maar liedjes van Queen en Abba speelde). Erg leuk!

 

Kortom: we hebben een prima verblijf gehad. Omdat ik van rust houd op vakantie, vond ik het enige minpuntje de harde muziek die vanaf het strandje voor het hotel kwam. Overigens alleen op vrijdag en zaterdag. Verder was het heel rustig.

 


Vluchten naar Gran Canaria vanuit Eindhoven - klik op "Select dates"

Vluchten naar Gran Canaria vanuit Rotterdam

Vluchten naar Gran Canaria vanuit Amsterdam


Boek hier een huurauto

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.