Appartement met 3 slaapkamers te huur in Mijas aan de Costa del Sol

Gepubliceerd op 11 juni 2023 om 17:35

Gloednieuw is dit resort onder Nederlands beheer: Hacienda el Sueno. Wij verhuren ons appartement met 3 slaapkamers en uitzicht op zee, voor een heerlijke vakantie aan de Costa del Sol.

Het appartement heeft 3 slaapkamers: 1 ruime kamer met een dubbele wastafel en inloopdouche en een tweepersoons boxspring (uit Nederland). De andere twee slaapkamers zijn compact en bieden een slaapplaats aan totaal 4 personen. Ook in deze kamers staan Nederlandse boxsprings.

 

Naast de gezellig ingerichte woonkamer met Nederlandse tv, is er een badkamer en een aparte wc. Maar het mooiste van dit appartement is toch wel het balkon van ruim 30 m2. Het balkon is gelegen op het zuidoosten, waardoor je 's ochtends zon hebt en 's avonds niet meer. Mocht je nog wel in de zon willen zitten, dan kan dat bij het zwembad en op het terras bovenop het restaurant.

Nederlands resort: Hacienda el Sueno

Hacienda el Sueno ligt op een heuvel in Las Lagunas de Mijas, iets landinwaarts, tussen Fuengirola en Marbella. Vanaf het vliegveld rijd je er zo naartoe in 25 minuten. Het resort heeft een zwembad, sauna, fitness ruimte, wasserette, speeltuin, Nederlandse receptie en een restaurant.

 

In de omgeving is genoeg te doen. Er zijn veel stranden, winkels, restaurants, maar er is ook mooie natuur op korte afstand. En leuke dorpjes en stadjes met boulevards. 

 

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving over het resort, het appartement en de omgeving. Of klik hier voor de exacte locatie op Google Maps. Daar zijn ook reviews te vinden van mensen die al in appartement 2302 hebben verbleven.

Eén van de reviews op Google Maps:

Klik voor meer reviews op het plaatje hiernaast of de tekst hierboven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.