10 Redenen om te kiezen voor het Aston Waikiki Beach Hotel in Honolulu

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 21:31

Helemaal aan het begin van Waikiki Beach ligt het Aston Waikiki Beach Hotel. In de zomer van 2022 het goedkoopste viersterren hotel dat direct aan het strand ligt.

10 redenen om te kiezen voor een verblijf in het Aston Waikiki Beach hotel.

  1. Het Aston Waikiki Beach Hotel is relatief rustig gelegen aan het begin (of einde, het is maar hoe je het ziet) van Waikiki Beach. Echt rustig is het in zo'n grote en levendige stad natuurlijk nooit, maar hier eindigt de bebouwing en ligt een park. Om bij het strand te komen, waar je overigens heerlijk kunt zwemmen door de stenen muur in het water, hoef je alleen de weg over te steken.
  2. Het vliegveld is ongeveer 20 minuten rijden met de auto.
  3. De Honululu Zoo ligt naast dit hotel. Je kunt er lopend naartoe.
  4. Diamond Head ligt op een half uurtje lopen van het hotel. Met de auto ben je er binnen een paar minuten. Je kunt tegen betaling de trail naar boven lopen voor een prachtig uitzicht op Waikiki Beach en Honolulu. Vanuit onze hotelkamer hadden wij ook een mooi zicht op Diamond Head. Wij zaten wel op de 19e verdieping. Als je lager zit, kijk je waarschijnlijk tegen een ander gebouw aan.
  5. Ons favoriet restaurant voor het ontbijt ligt om de hoek: Dennys. En ons favoriete restaurant voor het diner ligt op 10 minuten lopen door de winkelstraat van Honolulu (waar je ongeveer 10 ABC Stores tegenkomt): The Cheesecake Factory.
  6. Er is een zwembad met ligbedden bij het hotel. Gezien de grootte van het hotel, vind ik het zwembad nogal klein. Jammer ook dat er een restaurant naast is en dat ook de receptie bij het zwembad ligt. 
  7. De kamers zijn voorzien van twee fijne bedden. Er zijn twee hoge barkrukken en een hoge tafel. Echt comfortabel kun je daar niet op zitten. Wij hadden wel een kamer met uitzicht op Diamond Head, maar geen balkon. Als je een kamer met uitzicht op zee hebt, heb je wel een balkon. De kamers zijn niet gehorig. We hebben geen geluidsoverlast gehad, ook al zaten we vlakbij de lift.
  8. Jammer genoeg zijn er, behalve helemaal beneden op staatniveau, geen lekkere zitjes. Wij hebben het nog geprobeerd bij het zwembad, maar dat ging om 22 uur dicht. Wij werden dan ook weggestuurd. Op zich ook wel goed. Alleen zou het wel fijn zijn als je dan nog ergens anders kunt zitten. Maar misschien zijn wij in Europa heel erg verwend op dat gebied. En ik denk dat alle hotels in Waikiki zo zijn.
  9. Je krijgt bij aankomst een blikken flesje water dat je steeds kunt bijvullen bij de koud water tap.
  10. Bij de receptie kun je gratis strandstoelen en parasols lenen voor als je naar het strand gaat. En ook surfboards zijn gratis beschikbaar voor hotelgasten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.