The Dana On Mission Bay: 10 redenen om dit hotel te kiezen voor je verblijf in San Diego

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 om 23:19

We zijn er net weer geweest: The Dana On Mission Bay en het was weer geweldig. Als je naar San Diego gaat, moet je echt in dit hotel overnachten voor het ultieme vakantiegevoel.

10 redenen om te kiezen voor een verblijf bij The Dana On Mission Bay 

  1. Het hotel is goed bereikbaar. De snelwegen 5 en 8 kruisen elkaar om de hoek bij The Dana, dus je bent altijd heel snel bij het hotel. Geen ingewikkelde weggetjes of eenrichtingsverkeer.
  2. The Dana ligt heerlijk rustig op een landtong aan het water. Je kunt daar heerlijk wandelen en de zonsondergang bekijken.
  3. Sea World ligt naast dit hotel. Een paar minuten met de auto en je bent er.
  4. Je bent ook binnen een paar minuten op het strand van Mission Beach, een geweldig strand met goede parkeermogelijkheden, met winkeltjes en restaurantjes (ook een Starbucks). Er zijn hier meestal hoge golven. Bodyboarden gaat dan ook heel goed. Er loopt een wandel/fietspad van het uiterste puntje van Mission Beach helemaal naar La Jolla. Leuk om een keertje een fiets te huren en langs het strand te rijden!
  5. Het is 1 rechte weg en maar 10 minuten rijden naar ons favoriete restaurant: The Cheesecake Factory. Dit restaurant ligt in Fashion Valley Mall, een prachtig winkelcentrum met hele dure merken als Dior, Prada en Gucci, maar ook Zara en H&M. En niet te vergeten de grote ketens als Bloomingdale's, JC Penney en Macy's.
  6. Je kunt bij The Dana fietsen, kano's, boten en jetski's huren. De jachthaven ligt bij het hotel. Je kunt zo het water op. Zoals je op bovenstaand kaartje kunt zien, is er heel veel water in de omgeving.
  7. De kamers zijn mooi ingericht in rustieke stijl. De gebouwen zijn slechts 2 hoog en zijn verspreid over een groot terrein omgeven door water. Elke dag staan er na de schoonmaak weer twee flesjes water klaar.
  8. Er zijn 2 mooie zwembaden met ligbedden en een fitness ruimte.
  9. Je kunt prima ontbijten en dineren op de binnenplaats bij het zwembad.
  10. Bij de receptie kun je gratis strandstoelen en parasols lenen voor als je naar het strand gaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.