Kybun: mijn ervaring met deze bijzondere schoenen

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 19:27

Zoek je naar ervaringen van iemand die Kybun schoenen heeft gekocht? Wil je weten of Kybun Solutions betrouwbaar is? Of wil je gewoon weten hoe het is om op luchtkussens te lopen?

Waarom Kybun schoenen?

Ik heb al jaren problemen met mijn knie en daar kwamen nu ook nog voetproblemen bij. Ondertussen kon ik niet meer fatsoenlijk een wandeling maken. Misschien dat ook hier de Corona periode een rol speelt, want ik heb nog nooit zoveel gelopen als tijdens deze periode. Normaal tennis ik een paar keer per week. Maar dat ging natuurlijk niet meer. Dus dan maar lopen. Waarschijnlijk is dat dan ineens te veel. Of de schoenen waarop ik loop, zijn niet geschikt voor lange afstanden. En waarschijnlijk is mijn houding niet goed.
 
Voor al deze problemen is een oplossing: Kybun schoenen.
 

“Schoenen die aanvoelen alsof je op een trampoline loopt.”

 
Mijn collega wees me op deze schoenen uit Zwitserland. Zelf had ik er nog nooit van gehoord. Ze vertelde er wel bij dat ze "prijzig" zijn. En dat is ook zo. Een paar schoenen voor 285 euro koop je niet iedere dag. Maar als het mij van mijn problemen afhelpt en ik weer kan genieten van een wandeling, heb ik het er wel voor over. Mijn steunzolen kosten ten slotte ook 195 euro. En die passen niet eens in alle schoenen.
 

Mijn ervaring met Kybun schoenen en Kybun Solutions

Ik loop u twee maanden op Kybun schoenen en de voetproblemen zijn als sneeuw door de zon verdwenen. Ik ben zelfs al naar de enige Kybun winkel in Nederland (Zoeterwoude Rijndijk) terug gegaan om ook zomerschoenen te kopen. En mijn man ging ook mee. Hij heeft ook meteen een paar uitgezocht. Hij is best kieskeurig op de 'look' van schoenen (dus ik had er niet veel hoop op dat hij zou slagen), maar hij is meteen enthousiast.

 

Ik had al met Ger te maken gehad toen ik mijn eerste bestelling liet opsturen. Ik heb natuurlijk eerst wel even gecheckt of Kybun Solutions echt bestaat en betrouwbaar is. En nu heb ik Ger in het echt gezien. Hij is echt heel aardig en helpt goed.

 

Update november 2023: Het is nu 2,5 jaar later en ik draag deze zelfde schoenen nog steeds. Ze zijn onverwoestbaar. Natuurlijk loop ik er niet dagelijks op, maar wel regelmatig.

Reactie plaatsen

Reacties

Marian
6 maanden geleden

Ik vraag me af welke maat ik nodig heb van kybun schoenen normaal draag ik 38 van skechers of 39 van bv ecco.

Sandra
5 maanden geleden

Hallo Marian,

Ik draag zelf ook veel Skechers en ik heb daarvan altijd dezelfde maat als bij Kybun.

Weet je zo genoeg?

Groetjes,

Sandra