Mijn ervaring met de producten van Paula's Choice

Gepubliceerd op 2 augustus 2021 om 19:24

Ik koop al jaren gezichtsproducten bij Paula's Choice. Vandaar dat ik mijn ervaring met deze producten graag wil delen. Lees hier mijn review over het gebruik van Exfoliant 2% BHA Liquid, Exfoliant 2% BHA Body, Water infusing crème en Hydrating cleanser.

 

Is Paula's Choice een betrouwbare website voor huidverzorgingsproducten?

 
Ik heb al jaren producten bij Paula's Choice besteld en ze waren bijna altijd de volgende dag in huis. Net als bij de meeste andere websites, betaal je vooraf en wordt je bestelling bij je thuis afgeleverd. Als je bestelling meer dan EUR 40 bedraagt, dan is de verzending gratis. 
 

"Wetenschap en veiligheid eerst"

 

Meer over Paula's Choice

 

De filosofie van dit Amerikaanse bedrijf is: Smart, safe beauty. De producten worden samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Nu denk ik dat meer cosmeticabedrijven dat doen, dus zelf ga ik alleen af op mijn eigen ervaring met de huidverzorgingsproducten.

Meer dan bij andere aanbieders ga je hier uit van je eigen type huid. Of van het probleem dat je hebt met je huid. Je kiest dan bijvoorbeeld  voor mee-eters of pigmentvlekken en dan kom je vanzelf bij de producten die je daarvoor kunt gebruiken.

Zelf ben ik met Paula's Choice in aanraking gekomen omdat ik op zoek was naar een exfoliant met salicylzuur. Soms krijg je een tube van een ander product om te proberen en zo ontdek je steeds meer.

Onze favoriete producten

 

Exfoliant 2% BHA Liquid

Deze tonic is bedoeld om je huid heel goed schoon te maken. Het salicylzuur helpt daarbij. Mijn zoon gebruikt het om de opkomende puistjes en mee-eters snel weer weg te werken. Het werkt echt goed.

Exfoliant 2% BHA Body

Deze crème kun je op je gezicht en ook op je lichaam gebruiken. De werking is hetzelfde als bovenstaande tonic. Alleen dit is crème. Het is maar net wat je liever hebt. Deze is favoriet bij mijn andere zoon.

Water infusing crème

Dit is mijn favoriet. Ik heb nogal een droge huid en deze crème is heerlijk. Ook mijn man gebruikt deze dagelijks.

Hydrating cleanser

Deze reiniger gebruik ik elke dag voor mijn gezicht, als ik onder de douche sta. Dan kun je het ook gemakkelijk weer afspoelen. Ik heb naast een droge ook een gevoelige huid en kan niet overal tegen. Maar deze werkt voor mij erg goed.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.