Is AvaTrade betrouwbaar?

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 22:39

Bij AvaTrade kun je handelen in vreemde valuta, cryptovaluta, grondstoffen en CFD's. Is dit een goed en betrouwbaar platform?

 

Wat is Ava Trade?

 
Ava Trade is een broker waar je kunt handelen in valuta, grondstoffen en CFD's. Een rekening openen kost niks en je betaalt geen provisie per transactie. De kosten die je betaalt (en waar Ava Trade geld mee verdient), worden bepaald door de spread. Dit is het verschil tussen de koop- en verkoopprijs. 
 
Je kunt heel gemakkelijk handelen op je tablet, telefoon of computer. Allemaal via dezelfde overzichtelijke rekening. Geld storten om mee te handelen moet minimaal 100 euro zijn. Te betalen via Paypal of een creditcard. Als je een rekening opent, krijg je er meteen ook een demo-rekening bij. Heel handig om te oefenen of dingen uit te proberen.
 

"Door de mogelijkheid om met hefboom te handelen, kun je veel grotere posities innemen dan alleen met je eigen inleg."

 

Mijn ervaring met Ava Trade.

 
Ik gebruik Ava Trade dagelijks voor het handelen in:
  • Vreemde valutaparen, zoals GPB-USD of AUD-CHF
  • Cryptovaluta / blockchain, zoals Stellar of EOS
  • Grondstoffen, zoals Olie of Goud

 

Je kunt ook handelen in Europese en Amerikaanse CFD's, Indices en ETF's, maar dat doe ik via andere brokers. Zoals je waarschijnlijk wel weet, moet je je geld altijd spreiden over verschillende rekeningen. Je weet nooit wat er kan gebeuren als een broker failliet gaat bijvoorbeeld.

 

Is Ava Trade betrouwbaar?

 

Ik ben zeer tevreden over de duidelijke handelsplatformen van Ava Trade en kan het dan ook aanbevelen als je iets met geld wil doen dat je niet direct nodig hebt. Als je eenvoudig een rekening wil openen, klik dan op één van de plaatjes hieronder.

Ava Trade krijgt een 4,7 op de schaal van 5 bij Trustpilot.

 

avatrade trustpilot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.