Met de Westerschelde Ferry van Breskens naar Vlissingen

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 15:13

De Westerschelde Ferry vervoert voetgangers en fietsers naar de overkant. In het laagseizoen is dat 1 keer per uur; in het hoogseizoen is dat 2 keer per uur.

Leuk uitstapje vanuit Zeeuws Vlaanderen of Walcheren

Voor een leuk en afwisselend uitstapje, is een overtocht met de Westerschelde Ferry echt een tip. Je kunt alleen te voet mee of met de fiets en dus niet met een brommer of motor. Een retourtje voor 1 persoon en 1 fiets is ongeveer EUR 12,-.

 

Tijdens de zomermaanden vertrekt de boot op 18 over en 48 over het hele uur vanuit de veerterminal in Breskens en Vlissingen. In Vlissingen kun je zo langs de Westerschelde naar het centrum en de boulevard van Vlissingen fietsen. Lopen kan ook, maar dat is wel een half uurtje lopen. Of je kunt de zonnetrein nemen, die regelmatig naar het centrum van Vlissingen rijdt. Een ritje naar Dishoek door de duinen is een aanrader.

Breskens ligt op loopafstand. Daar kun je naar het pleintje met restaurants of naar de haven waar de visboten aankomen en vertrekken. Vanuit Breskens kun je heel leuk richting Knokke fietsen. Je komt onderweg langs Cadzand Bad en het Zwin.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.