E-chopper (of fiets) huren in Nieuwvliet-Bad

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 21:40

Tussen Strand Resort Nieuwvliet Bad en het Fletcher Hotel achter de duinen in Nieuwvliet Bad vind je een fietsverhuurder waar je ook schooters, mountainbikes of e-choppers kunt huren. Wij hebben hier prima ervaringen mee.

Wandelen, fietsen of met de e-chopper?

Wij verblijven regelmatig bij Landal Nieuwvliet-Bad. Vaak gaan we wandelen bij de Waterdunen, langs het strand, de Zwarte Polder of het Zwin. Als het goed weer is (maar geen strandweer), gaan we fietsen en onderweg ergens een broodje eten of iets drinken. Maar als het net niet zulk goed weer is, of het als het redelijk hard waait, dan huren we een E-chopper. Met een muts op (in de winter) en handschoenen aan, zoef je iedereen voorbij. Je ziet de fietsers dan echt kijken van "dat hebben zij goed bekeken, had ik ook maar zo'n E-chopper".

 

Een mooie tocht per fiets of e-chopper van Breskens naar Knokke

Vanuit Nieuwvliet-Bad ben je zo in Breskens. Daar is een leuk pleintje met restaurantjes, waar je gezellig iets kunt eten of drinken. Vanuit Breskens kun je langs de zee helemaal naar Knokke rijden. Soms een stukje onderlangs de dijk, maar ook een stuk vlak langs de zee. Zo kom je achtereenvolgens langs de Waterdunen (waar je alleen kunt wandelen, fietsen is verboden), Nieuwvliet-Bad, Cadzand-Bad (met leuke restaurantjes) en het Zwin. Het fietspad loopt helemaal om het Zwin heen naar Belgie. Het Zwin ziet er elke keer anders uit. Bij hoog water, stroomt het hele gebied vol water. Bij laag water, is het een groot natuurgebied waar veel vogels te zien zijn. Na het Zwin kom je via een stuk bos (waar ooievaars wonen) en duinen in Knokke. Ook daar zijn diverse restaurantjes, waar je aan het strand iets kunt eten of drinken.

kustroute breskens knokke

Rent & Joy verhuur in Nieuwvliet-Bad

Precies midden tussen Strand Resort Nieuwvliet-Bad en het Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad ligt Rent & Joy, een verhuurpunt van fietsen, e-choppers, mountainbikes, scooters en solexen. De verhuur ligt achter de duinen naast een heel groot parkeerterrein.

 

Wij hebben al vaak een fiets of een e-chopper gehuurd en dat gaat prima. In drukke perioden is het aan te raden om vooraf te reserveren. Maar de rest van het jaar kun je gewoon langsgaan. Het voordeel van deze verhuur is dat niet alles een hele dag gehuurd moet worden. Voor een dagdeel of enkele uren huren kan ook.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.