10 redenen waarom Strand Resort Nieuwvliet Bad zo leuk is

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 21:40

Ik kom heel regelmatig bij Strand Resort Nieuwvliet Bad. Mijn ervaringen met dit park, gelegen op loopafstand van zee, zijn erg goed. Daarom hier mijn 10 redenen waarom ik het hier zo leuk vind. 

Tien redenen om naar vakantiepark Strand Resort Nieuwvliet-Bad te gaan:

  1. De villa's liggen ruim verdeeld over het park. Er zijn vrijstaande villa's te huur voor 6, 8, 10, 12 en 22 personen. De verblijven voor 4 personen zijn geschakeld. Iedere huisje heeft veel privacy doordat er veel ruimte tussen de huizen is. Daardoor oogt het park ruim opgezet en rustig.
  2. Het vakantiepark ligt op loopafstand van het strand. Met de auto is het echt 1 minuut, voordat je op de hele grote parking bent, waar je overigens van maart tot november wel moet betalen. Met de fiets is het slechts een paar minuten en lopend doe je er ongeveer 10 minuten over om op het strand te komen.
  3. De stranden zijn prachtig en ruim. Als het strandweer is, kun je dus heel dicht bij je huisje aan het strand zitten en in zee zwemmen. Als het geen strandweer is, kun je heerlijk lopen over het strand en iets eten of drinken in één van de vele mooie strandtenten.
  4. Er is een overdekt zwembad op het park, waar je gratis gebruik van mag maken. Er is een speeltuin met een groot springkussen. Er is een vlot waarmee je naar de andere kant van het water kan. Er is mini-golf en er zijn voetbalveldjes.
  5. Je kunt fietsen huren op het park. Maar je kunt ook fietsen, mountainbikes, scooters en e-choppers huren bij Rent & Joy. Deze ligt aan de grote parkeerplaats tussen Landal Nieuwvliet-Bad en het Fletcher hotel. Vlakbij zee. Bij Landal kun je de fietsen het beste per weekend of midweek huren. Dat is het voordeligst. Maar wij huren liever bij Rent & Joy. Daar kun je ook voor dagdelen een fiets of een scooter huren. Vaak is dat fijner als je toch niet van plan bent 3 dagen te gaan fietsen, maar gewoon één keer.
  6. In Breskens is een pleintje bij de haven met een heleboel leuke restaurantjes. En Cadzand staat bekend om z'n vele goede restaurants. Sommige met een Michelin ster. En ook de strandtenten zijn zeker aan te bevelen voor een diner of lunch. 
  7. Je kunt heel goed een uitstapje maken naar Vlissingen. Je fietst langs het strand naar Breskens en neemt daar het bootje (alleen voor fietsers en wandelaars) naar Vlissingen. De bootterminal ligt vlakbij het centrum en de boulevard van Vlissingen. Heel leuk en afwisselend om te doen.
  8. Een ander leuk fiets-uitstapje is langs de zee naar Knokke fietsen. Je komt dan langs Cadzand en natuurpark Het Zwin. Om in Knokke te komen, moet je helemaal rondom het Zwin fietsen. Bij laag water zie je modder en vogels en bij hoog water loopt het hele Zwin vol.
  9. Wandelen kun je in het bovengenoemde natuurpark Het Zwin, maar ook in de Verdronken Zwarte Polder. Dat ligt net voorbij Nieuwvliet-Bad, richting Cadzand. Nog steeds erg dichtbij het vakantiepark Strand Resort Nieuwvliet-Bad. En de andere kant op, richting Breskens, vind je de Waterdunen. Dit is een splinternieuw aangelegd natuurpark dat zich nog helemaal moet ontwikkelen. Je kunt daar wandelroutes lopen en ondertussen vogels kijken. Een stukje van zo'n wandelroute loopt ook over het strand.
  10. Tot slot kun je vanuit Nieuwvliet uitstapjes maken naar Belgische steden als Brugge, Knokke en Gent.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.