Villa Palmeras te huur in Calonge aan de Costa Brava

Gepubliceerd op 15 oktober 2022 om 19:46

In Vizcondado de Cabanyes, net buiten het dorpje Calonge, ligt Villa Palmeras. De villa is van Nederlandse eigenaren en het hele jaar door te huur voor vakantie. Mijn ervaring: een geweldige villa met een ruime tuin op het zuiden.

Mijn ervaring met Villa Palmeras in Calonge

Villa Palmeras ligt in het lagere gedeelte van Vizcondado de Cabanyes, op een paar kilometer van het dorpje Calonge. Het terrein is vrij vlak. Er is slecht 1 trapje naar de voordeur. Verder liggen het huis en de tuin met zwembad op hetzelfde niveau.

Naast een woonkamer en een keuken, is er beneden een ruime slaapkamer met een eigen badkamer. Vanuit de keuken loop je zo de serre in, waar het op koele dagen heerlijk zitten is. Met drie kanten glas, lijkt het net alsof je buiten zit.

Boven zijn nog 3 slaapkamers en een losse badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een eigen badkamer. In totaal zijn er dus 3 badkamers en beneden ook nog een aparte wc. Vanuit de slaapkamers boven kom je op een groot balkon met een fantastisch uitzicht.

Naast de villa ligt een groot terras met een schaduwdoek. In de zomer is dat ook wel nodig, want de tuin ligt op het zuiden, dus er is de hele dag zon. Er zijn overal zitjes waar je of in de zon of in de schaduw kunt zitten. Natuurlijk zijn er ook ligbedden rondom het zwembad. Het zwembad is verwarmd, waardoor je vroeg en laat in het jaar ook nog kunt zwemmen.

Er is eigenlijk niks op deze villa aan te merken. Het is een fantastische plek om je vakantie door te brengen. De villa ligt in een rustige omgeving, maar je bent zo op het strand of in een leuk stadje. De enige voorwaarde is wel: je moet een auto hebben.

 

Wat is er te doen in de omgeving van Villa Palmeras in Calonge?

Leuke stranden:

Leuke plaatsjes:

  • Palamos
  • Platja d'Aro
  • Begur
  • Calella/Llafranc
  • Tossa de Mar

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.