Padellen in de buurt van La Cala de Mijas

Gepubliceerd op 18 november 2023 om 17:43

Cerrado del Aguila sports club

Op 5 minuten rijden van Hacienda el Sueno, liggen de 13 padelbanen van Cerrado del Aguila. Zes zijn er overkapt, waardoor je geen last hebt van zon of regen. De zijkanten zijn gewoon open, zodat de wind er gewoon doorheen kan.

 

Op zich is het niet heel belangrijk, want als je aan het padellen bent, heb je weinig oog voor de omgeving. Maar de ligging van de club is echt geweldig. Er is een kantine met terras en als je daar zit, kijk je over het hele dal, de tegenovergelegen bergen en de zee uit.

 

Het reserveren en betalen van een padelbaan gaat heel gemakkelijk via de site. Je moet wel eenmalig een account aanmaken bij Playtomic. Wij waren met z'n vieren en boekten een baan voor onszelf, maar via Playtomic kun je ook heel eenvoudig tegenstanders zoeken.

 

Wij hebben meerdere keren gepadeld. Op een ochtend op een doordeweekse dag kost het 16 euro voor een baan zonder dak en 20 euro voor een baan met dak. Voor 1,5 uur. Ik ben ZUIT gewend in Etten-Leur. Daar is goedkoopste tarief 26 euro per uur. En ga je door de week 's avonds, dan ben je zelfs 32 euro per uur kwijt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.