Veaco Bahia Azul in Corralejo, Fuerteventura

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 21:08

Als je een rustige villa zoekt met eigen zwembad en bubbelbad, dan is Villas Veaco Bahia Azul een goede keus. Wij hebben een week doorgebracht in dit complex in Corralejo op Fuerteventura en onze ervaring is zeer goed.

Villas Veaco Bahia Azul

Op een zeer rustig gelegen plek een stukje landinwaarts, ligt het villa-complex Villas Veaco Bahia Azul. Er zijn kleinere en grotere villas op dit best wel grote park. Allemaal met een patio met zwembad en een groot dakterras met bubbelbad. Alle villas zijn spierwit met blauwe accenten. Het doet een beetje Grieks/Afrikaans aan. Het hele complex ziet er keurig verzorgd uit.

 

Het terrein is beveiligd met een bewaker en slagboom. Bij de ingang is een restaurant, waar je kunt ontbijten en dineren. Ontbijten hebben wij niet gedaan, maar dineren wel. Het is een gezellig restaurant, met een groot terras, waar je dus lekker buiten kunt zitten. Het eten is in buffetvorm en is prima. We zijn er een paar keer geweest. Ook omdat het fijn is om zo lekker dichtbij een restaurant te hebben.

 

Een auto hebben, is wel nodig als je hier verblijft. Het ligt namelijk een paar kilometer van het strand en ook een paar kilometer van Corralejo. Met de auto ben je er in een paar minuten. Er staan overal ook steps die je met een app kunt huren. Daarmee zou je ook wel naar het centrum van Corralejo of het strand kunnen.

 

De grootste en prachtigste stranden van Fuerteventura liggen op een paar kilometer van Villas Veaco Bahia Azul. Meestal gingen wij rond een uur of 11 naar het strand. Je kunt er langs de weg parkeren en moet dan nog wel een eindje door de duinen lopen. Maar dat is zeker de moeite waard. Halverwege de middag gingen we dan weer naar onze villa om van het zwembad en het bubbelbad op dak te genieten.

 

De villa is ruim en gezellig ingericht. De grootse slaapkamer is via de woonkamer te bereiken. De andere twee slaapkamers zijn een soort hotelkamer met wc, wastafel en douche, te bereiken via de patio. Heel leuk en veel privacy dus.

 

“Je wordt verwelkomd in je eigen taal op het tijdstip dat je zelf kiest. Fijn toch?”

 

Wat ook erg fijn is, dat Johnny de contactpersoon is voor de sleutel. Hij is Belgisch en spreekt dus goed Nederlands. Hij woont in Corralejo en is heel flexibel. Wij mochten al om 12:30 in de villa op de dag van aankomt. En op de dag van vertrek konden we tot 12:00 blijven, omdat we pas om 13:00 een boot naar Lanzarote hadden gereserveerd. Het was allemaal geen probleem.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.