Chasa Nova, een prima hotel in Samnaun

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 21:42

Het driesterren garni hotel Chasa Nova, ligt op een mooie locatie midden in Samnaun Dorf. Als je een leuk en betaalbaar hotel zoekt in Samnaun, dan kan ik dit hotel zeker aanraden.

Klein hotel met mooie ligging

Via de internetsite van Samnaun, kwam ik op de website van Hotel Chasa Nova terecht. Maar je kunt ook via Booking.com boeken. Het boekingsproces verloopt snel en vriendelijk. De heer Jenal reageert altijd snel.

Het hotel ligt midden in Samnaun Dorf, aan een grote open vlakte en met zicht op bergen en bossen. Restaurants zijn er genoeg. Allemaal op een paar minuten afstand. Dit hotel biedt kamers met ontbijt aan. De ontbijtruimte heeft echt een fantastisch uitzicht op de bergen. Er is ook een ruimte waar je als hotelgast op je gemak kunt zitten, als je even niet op je kamer wil zitten. En er is een wellness (sauna, stoombad enz). Natuurlijk is er een skikelder, waar je schoenen in de ochtend weer heerlijk warm zijn. 

In de ochtend kun je met de bus naar de gondel, om het skigebied in te gaan. Maar je kunt ook 5 minuten lopen naar de piste en vanaf daar naar de gondel skiën. Als er sneeuw ligt, is het mogelijk terug te skiën tot aan de deur.

Nette, schone kamers

Er zijn tweepersoonskamers, met veelal een zitje of bankstel. De kamers zijn ruim en heel schoon. Er zijn ook appartementen (zie foto rechts) met een aparte slaapkamer. In het woongedeelte staan een bank, een eettafel met stoelen en er is een klein keukentje. Tot slot is er een badkamer met wastafel en douche en een aparte wc. Allemaal keurig verzorgd. Elke dag wordt alles schoongemaakt en zijn er nieuwe handdoeken.

 

Ik heb vaak problemen met de bedden in hotels en appartementen. Maar bij Chasa Nova hier zijn de matrassen net als thuis. Ik heb echt heerlijk geslapen. En dat is heel fijn als je overdag aan het skiën bent.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.