Loungeset van Buitenhof Tuinmeubelen

Gepubliceerd op 20 maart 2022 om 20:58

Voor ons nieuwe terras met overkapping zochten wij een mooie tuinset en die vonden we bij Buitenhof.

Mooie moderne tuinmeubelen

We zijn in de winkel in Breda gaan kijken. Daar zijn 2 verdiepingen met heel veel tuinmeubelen. Het leuke van Buitenhof Tuinmeubelen is, dat je allerlei kleuren kussens kunt kiezen. Daarnaast kun je ook nog verschillende stoffen kiezen. Afhankelijk van de weersbestendigheid die je zoekt, kun je all weather kussens kopen of kussens voor onder een overkapping. Heel handig en je zit dus niet vast aan één kleur.

 

In de winkel heb ik de catalogus meegenomen en vervolgens heb ik thuis de bestelling gedaan. Via de chat. Dat ging heel gemakkelijk en binnen een paar dagen had ik een bevestiging per post binnen, met een heel vriendelijk briefje. Helaas was het wel Corona-tijd, dus de bestelling liet wat langer op zich wachten. Maar daarover werd ik keurig ingelicht. En toen de helft van onze bestelling binnen was, werd die alvast bezorgd. De rest volgde een paar weken later.

 

Wij zijn ook erg tevreden over de aflevering van de meubels. Ze werden keurig op de juiste plaats gezet en de verpakking werd weer meegenomen. Daar houd ik wel van.

 

De banken zitten erg lekker en de vuurtafel is echt geweldig. Hij geeft veel warmte en zorgt ook voor gezelligheid. Wat wil je nog meer? Ik kan Buitenhof Tuinmeubelen zeker aanbevelen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.