Ona Alanda Club Marbella: appartementen te huur vlakbij Nikki Beach

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 13:08

Vlakbij Nikki Beach ligt Ona Alanda Club Marbella. Deze appartementen liggen op loopafstand van het strand, winkels en restaurantjes.

Mijn ervaring met Ona Alanda Club Marbella

Ona Alanda Club Marbella is een groot appartmentencomplex met meerdere zwembaden vlakbij het strand van Nikki Beach. Een eindje verderop ligt het Marriott resort, waar de prijzen twee keer zo hoog zijn.

 

De gebouwen zijn niet nieuw, maar wel goed onderhouden en schoon. Zo vlakbij de kust vind je hier sowieso geen nieuwere bebouwing. Maar dit is prima. De zwembaden liggen tussen de gebouwen, waardoor je al vrij snel geen zon meer hebt. Dat is wel jammer. Wij vinden het wel leuk om nog even te zwemmen na een dagje strand of een uitstapje in de regio. Dat gaat wel, want de temperatuur is natuurlijk altijd goed. Maar nog even in de zon zitten, is niet mogelijk.

 

Wij hadden een appartement met twee slaapkamers en twee badkamers. En een groot terras. Prijs technisch gezien is dit heel aantrekkelijk. Wij zijn hier eind oktober geweest en ook dan zit je nog de hele tijd buiten. Dus dan is een groot terras erg fijn. Als het er dan allemaal een beetje netjes uitziet en er niet teveel omgevingslawaai is, zijn wij tevreden.

 

De appartementen worden door de week dagelijks schoon gemaakt. Maar alleen als je 'thuis' bent. Op zicht is dat wel fijn, want dan zit er niemand in je spullen te rommelen en kun je alles dus gewoon laten liggen. Aan de andere kant, waren wij nogal vaak weg, waardoor we maar 1 keer een schoonmaak hebben gehad.

 

Wat echt leuk is, is dat het strand op ongeveer 50 meter ligt. En er zijn in de omgeving veel restaurants, winkeltjes en supermarkten. Je kunt alles lopend doen. Maar om de omgeving te verkennen, heb je natuurlijk wel een auto nodig.

 

De receptie is echt heel goed. Je krijgt een week voordat je aankomt al een heel vriendelijk appje. Daarmee kun je heel gemakkelijk doorgeven wanneer je aankomt. Allemaal in het Engels. En toen we eenmaal in ons appartement zaten, kreeg ik een appje met de vraag of alles naar ons zin was. Nou, ik kon nog wel wat extra wifi codes gebruiken. Die kreeg ik meteen per WhatsApp toegestuurd. 

Tegen de tijd dat we weggingen, heb ik geïnformeerd wat de uiterste vertrektijd is. Dat is 10:30, maar als we langer wilden blijven, was dat ook mogelijk. Heel goed geregeld.

 

Dingen om te doen tijdens je verblijf bij Ona Alanda Club Marbella

Leuke strandjes

  • Playa de Cabopino
  • La Cala de Mijas
  • Playa de Puerto Banus
  • Nikki Beach

Leuke dorpjes/steden

  • Mijas Pueblo
  • La Cala de Mijas
  • Marbella
  • Puerto Banus

Vluchten naar Malaga vanuit België - klik op "Select dates"

Vluchten naar Malaga vanuit Eindhoven - klik op "Select dates"

Vluchten naar Malaga vanuit Amsterdam - klik op "Select dates"

Vluchten naar Malaga vanuit Rotterdam - klik op "Select dates"


Boek hier een huurauto 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.