Designer Outlet Malaga

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 20:22
2302 ocean Hacienda el sueno mijas

Winkelen bij Designer Outlet Malaga

Designer Outlet Malaga ligt tussen het vliegveld en de zee, op 25 minuten rijden van Hacienda el Sueno. Ideaal om naartoe te gaan als je nog wat tijd te overbruggen hebt voordat je terug naar Nederland vliegt. Maar het is zeker ook leuk als je zin hebt om te winkelen.

 

De outlet is van Mc Arthur Glen, net als de Designer Outlets in Roosendaal en Roermond. De outlet in Malaga is veel groter dan die in Roosendaal. Echt alle merken zijn daar aanwezig. En net als bij alle outlets, zien de gebouwen en straatjes er gewoon heel gezellig uit.

 

Naast de outlet ligt ook nog een heel groot 'gewoon' winkelcentrum, met de winkels die je eigenlijk in alle Spaanse winkelstraten ziet. Ook daar kun je dus prima winkelen. Samen met de outlet is er wel heel veel aanbod.

 

Parkeren is geen probleem. De parkeergarage is zo groot als de hele outlet en het winkelcentrum samen. Daarnaast is er buiten ook nog een hele grote parkeerplaats. 

 

Als je naar het vliegveld wil vanuit de outlet, is dat slechts 5 minuten met de auto. Maar ook op 5 minuten liggen een paar hele leuke strandtenten aan de boulevard van Torremolinos, waar je gezellig iets kunt eten of drinken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.